Decoratie

Sorteren op:
Aantal weergegeven:
Weergave: Lijst Rooster
 • Stiften met eetbare inkt
  Nieuw in het assortiment 5 stiften met eetbare inkt Set bestaat uit: 1 x Rood 1 x Geel 1 x Groen 1 x Blauw 1 x Zwart - Maak op een eetbare sheet een mooie tekening voor opa en/of oma. - Leuk voor op kinderfeestjes. - Versier koekjes, snoep, icing, ouwel, cupcakes en nog veel meer. ..
  €6,95
 • Decoglans
  Inhoud: 400 ML Decoglans is een speciaal door Cake Art ontwikkelde spray. Je kunt hiermee de bedrukte sheets af lakken en laten glanzen.   ..
  €14,50
 • Papieren Lolly stokjes 50 stuks
  Papieren lolly stokjes. Formaat 10 cm lang. Voor het makken van chocolade lolly's. Verpakt per 50 stuks ..
  €3,00
 • Stift eetbare inkt Blauw
  Kleur: Blauw Zeer geschikt vooor het kleuren op fondant,ouwel,icing of marsepein. Stift heeft 2 uiteinden met aan de ene kant een dunne schrijver van 0.5 MM en voor het grote vlakken een schrijver van 2.5 MM. - Maak op een eetbare sheet een mooie tekening  - Leuk voor op kinderfeestj..
  €1,50
 • Stift eetbare inkt Geel
  Kleur: Geel Zeer geschikt vooor het kleuren op fondant,ouwel,icing of marsepein. Stift heeft 2 uiteinden met aan de ene kant een dunne schrijver van 0.5 MM en voor het grote vlakken een schrijver van 2.5 MM. - Maak op een eetbare sheet een mooie tekening  - Leuk voor op kinderfeestjes...
  €1,50
 • Stift eetbare inkt Groen
  Kleur: Groen Zeer geschikt vooor het kleuren op fondant,ouwel,icing of marsepein. Stift heeft 2 uiteinden met aan de ene kant een dunne schrijver van 0.5 MM en voor het grote vlakken een schrijver van 2.5 MM. - Maak op een eetbare sheet een mooie tekening  - Leuk voor op kinderfeestjes..
  €1,50
 • Stift eetbare inkt Rood
  Kleur: Rood Zeer geschikt vooor het kleuren op fondant,ouwel,icing of marsepein. Stift heeft 2 uiteinden met aan de ene kant een dunne schrijver van 0.5 MM en voor het grote vlakken een schrijver van 2.5 MM. - Maak op een eetbare sheet een mooie tekening  - Leuk voor op kinderfeestjes...
  €1,50
 • Stift eetbare inkt Zwart
  Kleur: Zwart Zeer geschikt vooor het kleuren op fondant,ouwel,icing of marsepein. Stift heeft 2 uiteinden met aan de ene kant een dunne schrijver van 0.5 MM en voor het grote vlakken een schrijver van 2.5 MM. - Maak op een eetbare sheet een mooie tekening  - Leuk voor op kinderfeestjes..
  €1,50