Decoratie

Sorteren op:
Aantal weergegeven:
Weergave: Lijst Rooster
 • Stiften met eetbare inkt
  Nieuw in het assortiment 5 stiften met eetbare inkt Set bestaat uit: 1 x Rood 1 x Geel 1 x Groen 1 x Blauw 1 x Zwart - Maak op een eetbare sheet een mooie tekening voor opa en/of oma. - Leuk voor op kinderfeestjes. - Versier koekjes, snoep, icing, ouwel, cupcakes en nog veel meer. ..
  €6,95
 • Decoglans
  Decoglans is een door Cake Art ontwikkelde spray in een spuitbus. Het bevat de eigenschappen om de met eetbare inkt bedrukte sheets af te lakken en te laten glanzen. Het product kan goed gebruikt worden op frosting (icing) sheet en chocolade beschermd tegen vocht. Inhoud: 400 ML ..
  €14,50
 • Stift eetbare inkt Blauw
  Kleur: Blauw Zeer geschikt vooor het kleuren op fondant,ouwel,icing of marsepein. Stift heeft 2 uiteinden met aan de ene kant een dunne schrijver van 0.5 MM en voor het grote vlakken een schrijver van 2.5 MM. - Maak op een eetbare sheet een mooie tekening  - Leuk voor op kinderfeestj..
  €1,50
 • Stift eetbare inkt Geel
  Kleur: Geel Zeer geschikt vooor het kleuren op fondant,ouwel,icing of marsepein. Stift heeft 2 uiteinden met aan de ene kant een dunne schrijver van 0.5 MM en voor het grote vlakken een schrijver van 2.5 MM. - Maak op een eetbare sheet een mooie tekening  - Leuk voor op kinderfeestjes...
  €1,50
 • Stift eetbare inkt Groen
  Kleur: Groen Zeer geschikt vooor het kleuren op fondant,ouwel,icing of marsepein. Stift heeft 2 uiteinden met aan de ene kant een dunne schrijver van 0.5 MM en voor het grote vlakken een schrijver van 2.5 MM. - Maak op een eetbare sheet een mooie tekening  - Leuk voor op kinderfeestjes..
  €1,50
 • Stift eetbare inkt Rood
  Kleur: Rood Zeer geschikt vooor het kleuren op fondant,ouwel,icing of marsepein. Stift heeft 2 uiteinden met aan de ene kant een dunne schrijver van 0.5 MM en voor het grote vlakken een schrijver van 2.5 MM. - Maak op een eetbare sheet een mooie tekening  - Leuk voor op kinderfeestjes...
  €1,50
 • Stift eetbare inkt Zwart
  Kleur: Zwart Zeer geschikt vooor het kleuren op fondant,ouwel,icing of marsepein. Stift heeft 2 uiteinden met aan de ene kant een dunne schrijver van 0.5 MM en voor het grote vlakken een schrijver van 2.5 MM. - Maak op een eetbare sheet een mooie tekening  - Leuk voor op kinderfeestjes..
  €1,50